Hoe maak ik in de app een zoekopdracht aan?

Zoeken in de app doe je op deze manier:

• kies voor de optie 'Huizen' (aan de onderkant, linkerkant van de pagina van het beginscherm)

• druk op de huizenpagina linksboven op het icoon 'Zoeken'

• kies bij 'Zoek op locatie' voor de optie 'Zoek naar plaatsen, buurten, etc.'

• klik op de zoekbalk en tik bijvoorbeeld de plaatsnaam, buurt of straatnaam in en selecteer de juiste plaats. Voor een additionele plaats gebruik je nogmaals de zoekbalk en selecteer je de volgende plaats.

• klik linksboven op de pijl naar links om terug te gaan naar je zoekscherm

• ga eventueel naar onderen om meer filtercriteria te selecteren waaraan je nieuwe woning moet voldoen. Onderaan het scherm zie je in de blauwe knop hoeveel resultaten er zijn met de ingevulde criteria.

• klik op de blauwe knop 'Bekijk ... resultaten'