Waar vind ik mijn nieuwe aanbod en bewaarde woningen?

Zodra je bent ingelogd in de nieuwe apps, zie je jouw bewaarde huizen bij je profiel in de lijst verschijnen. De laatst toegevoegde huizen staan bovenaan je lijst, zodat je je nieuwste favorieten snel terugvindt. Wil je het nieuwe aanbod zien binnen je opgeslagen zoekopdracht? Wissel dan tussen ‘Bewaard’ en ‘Nieuw’ bovenaan je scherm. Je ziet dan direct alle huizen die nieuw zijn binnen jouw zoekopdracht.

Heb je verder nog vragen of suggesties over jouw persoonlijke lijsten met bewaarde en nieuwe huizen? Stuur ons een berichtje via het feedbackformulier in de app.