Op welke manier zijn bouwnummers zichtbaar op funda?

Op verschillende manieren zijn bouwnummers zichtbaar op funda.

Vermelding op funda koop
Per bouwtype is ruimte gereserveerd op de resultatenpagina op funda koop. Heeft uw project bijvoorbeeld drie bouwtypes? Dan ziet u ook drie bouwtypes staan in de resultatenlijst op funda.

Per bouwtype toont funda maximaal drie bouwnummers. Een bezoeker op funda ziet de drie meest relevante (volledig aangemelde) bouwnummers, het meest relevante bouwnummer krijgt de meest prominente vermelding:

Screenshot_2020-01-29_at_15.21.47.png

Zoekt een gebruiker bijvoorbeeld op prijs
? Dan toont funda enkel de bouwnummers die binnen de prijsklasse vallen (in de volgende afbeelding is gezocht vanaf 275.000 euro):

Screenshot_2020-01-29_at_15.22.27.png

U ziet hierboven dan ook dat enkel de bouwnummers in beeld komen die een prijs hebben vanaf 275.000 euro.

Zijn alle bouwnummers even relevant (volledig aangemeld)? Dan toont funda het bouwnummer met het laagste Tiara nummer (als eerste binnengekomen bij funda)

Vermelding op projectpagina
Uiteraard plaatst funda ook de bouwnummers op de projectpagina. Een gebruiker kan via de optie '+  ... huizen beschikbaar' de beschikbare bouwnummers bekijken (bouwnummers met objectstatus beschikbaar, onder optie). Via de optie 'Bekijk niet beschikbare huizen' ziet een gebruiker de woningen staan die reeds verkocht (onder voorbehoud) zijn.

Screenshot_2020-01-29_at_15.26.25.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2

Bekijk alle artikelen