Hoe kan ik het aanbod sorteren?

Je kunt het aanbod in de resultatenlijst sorteren door op de button ‘Sorteer’ in de blauwe balk bovenaan je scherm te tikken. Naast de standaard sortering (relevantie) kun je ook sorteren op bijvoorbeeld adres, datum, plaats of prijs.

Zie je de button ‘Sorteer’ niet in je scherm? Scroll dan even omhoog om de blauwe balk weer zichtbaar te maken.

Heb je verder nog vragen of suggesties over het sorteren van huizen in je lijst? Stuur ons een berichtje via het feedbackformulier in de app.