Hoe kan ik zoeken op mijn huidige locatie?

Het zoeken op je huidige locatie doe je op deze manier:

• kies voor de optie 'Huizen' (aan de onderkant, linkerkant van de pagina van het beginscherm)

• druk op de huizenpagina linksboven op het icoon 'Zoeken'

• kies bij 'Zoek op locatie' voor de optie 'Zoek naar plaatsen, buurten, etc.'

• selecteer op het volgende scherm voor 'Huidige locatie'

• zorg dat je de locatietoegang op je mobiele device aan hebt staan. Je apparaat zal vragen of funda je locatie mag bepalen.

Eerder locatievoorzieningen geweigerd? Lees deze artikelen om de toegang van een iOS (iPhone) of Android om locatievoorzieningen handmatig in te schakelen

• klik op de blauwe knop 'Bekijk ... resultaten'