Hoe kan ik zoeken op mijn huidige locatie?

Gebruik hiervoor de button ‘Zoeken’. Deze vind je links bovenaan het scherm, onder het funda logo.

1. Tik op het veld waar je de zoekopdracht invult en selecteer in het lijstje met suggesties ‘Huidige locatie’.
  2. Zorg dat je de locatietoegang op je mobiele device aan hebt staan.
  3. Om de resultaten te tonen, gebruik je de button ‘Bekijk resultaten’.

Heb je verder nog vragen? Neem contact met ons op via het feedbackformulier in de app.