Hoe kan ik een woning zoeken op de kaart?

Je kunt in de nieuwe app zoeken naar huizen op de kaart door bovenin het scherm te wisselen tussen ‘Lijst’ en ‘Kaart’. Beweeg over de kaart en zoom in op jouw zoekgebied om snel en makkelijk de huizen te bekijken die voor jouw zoekopdracht interessant zijn. Tik op een marker om een preview van het huis te bekijken.

Heb je verder nog vragen of suggesties over zoeken op de kaart? Stuur ons een berichtje via het feedbackformulier in de app.