Hoe kan ik in de app een woning zoeken op de kaart?

Zo zoek je huizen op de kaart in de funda app (voorlopig nog enkel beschikbaar op een telefoon, op tablet is dit in ontwikkeling):

• klik op 'Huizen' (onderaan de pagina)

• druk rechts naast het funda logo op de optie 'Kaart'

• beweeg over de kaart en zoom in op jouw zoekgebied, funda laat de woningen zien die voldoen aan eventueel eerder ingestelde selectiecriteria (buiten de locatie)

• tik op een oranje icoon om een preview van de woning te zien, klik op de foto om de woning in detail te bekijken

• zie je een 2/3/3+ icoon? Dan zijn er meer huizen op die locatie te koop of te huur. Klik op het icoon en de eerste woning verschijnt in beeld. Door de foto naar rechts te slepen zie je de volgende woning. Bekijk ook hier de details van de woning door op de foto te klikken

• druk op een andere woning of een lege plek op de kaart om de foto van de eerder gekozen woning te verbergen