Hoe kan ik zoeken op Nieuwbouwprojecten in de app?

Je zoekt op nieuwbouwprojecten als volgt:

  • kies voor de optie 'Huizen' (aan de onderkant, linkerkant van de pagina van het beginscherm)

  • druk op de huizenpagina, linksboven op het icoon 'Zoeken'

    mceclip0.png

  • tik bovenaan in het zoekscherm op de optie nieuwbouw (rechtsboven)

    Schermfoto_2020-02-13_om_15.47.38.png

    De relevante filteropties voor nieuwbouw zijn nu zichtbaar, zo kan je je voorkeuren instellen voor jouw ideale nieuwbouwhuis.

  • klik hierna op de blauwe zoekknop 'Bewaar zoekopdracht'





Verdere vragen?
Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via 'Stel vraag' (rechtsboven in je scherm)

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk