Hoe kan ik zoeken op Nieuwbouwprojecten in de app?

Je zoekt op nieuwbouwprojecten door bij de optie 'Huizen', te kiezen voor de optie 'Zoeken' (linksboven). Vervolgens kom je in het zoekscherm terecht. Rechtsboven in het scherm kies je voor de optie 'Nieuwbouw'.

Schermfoto_2020-02-13_om_15.47.38.png


De filteropties eronder veranderen dan direct mee, zodat je je voorkeuren kunt instellen voor jouw ideale nieuwbouwhuis.


Verdere vragen?
Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via 'Stel vraag' (rechtsboven in je scherm)

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk