Welke foto’s ziet een gebruiker van funda als eerste bij een nieuwbouwproject op mobiel en/of tablet?

Heeft u 4 foto’s of meer ingevoerd? Dan toont funda op mobiel of tablet een grote foto bovenaan de pagina en op het midden van de pagina een mozaïek van 3 foto’s.
De eerste toegevoegde foto bij uw invoerpartner is de foto die bovenaan de pagina staat. Het mozaïek laat de tweede, derde en vierde foto zien die is toegevoegd via uw invoerpartner.

Heeft u minder foto's toegevoegd dan toont funda:

Aantal toegevoegde foto's Foto bovenaan
Foto's in mozaïek
1 1 foto 0
2 1 foto 1 grote foto
3 1 foto 2 foto's

Klikt een gebruiker op een foto, dan ziet de gebruiker uiteraard de gehele fotopresentatie.