Wat houdt Toppositie in?

Met Toppositie kunt u uw object of project gedurende een week of maand uitlichten en hiermee zet u uw object prominent bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten. Dat geldt voor desktop, tablet en mobiel.

Toppositie wordt boven de zoekresultaten getoond. Voor desktop zijn er 3 posities, voor tablet 2 en bij mobiel 1. Wanneer er meer Topposities actief zijn dan in 1 keer getoond kan worden, laden we de beschikbare Topposities willekeurig in. Zo geeft u uw object gedurende de gehele looptijd van uw contract meer zichtbaarheid op funda. En dus niet, zoals in het verleden met Tophuis gebeurde, uw object langzaam naar beneden schoof wanneer er nieuw Tophuis werden ingezet.

U kunt een Toppositie instellen voor de volgende objectsoorten:

Koopwoningen

Huurwoningen

Nieuwbouwprojecten

Bedrijfsobjecten