Hoe kan ik in de app zoeken op huurwoningen?

Op deze manier zoek je in de app op huurwoningen:

  • kies voor de optie 'Huizen' (aan de onderkant, linkerkant van de pagina van het beginscherm)

  • druk op de huizenpagina, linksboven op het icoon 'Zoeken'

    mceclip0.png

 

  • tik bovenaan in het zoekscherm op de optie huur (in het midden, iets aan de bovenkant)

     mceclip0.png

    De relevante filteropties voor een huurwoning zijn nu zichtbaar, zo kan je je voorkeuren instellen voor jouw ideale huurhuis.

  • klik hierna op de blauwe zoekknop 'Bewaar zoekopdracht'




Verdere vragen?
Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via 'Stel vraag' (rechtsboven in je scherm)

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 215 van 312

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk