Wat betekent mobile first

De nieuwe websites zijn ontworpen met het kleinste apparaat in gedachten: de mobiele telefoon.

In de oude website werd er veelal gebruik gemaakt van tabbladen, menubalken en linkjes. Deze zijn niet vriendelijk in gebruik voor mobiele gebruikers. Op deze manier werkt de website op alle apparaten hetzelfde.

Bijkomstig voordeel van de nieuwe presentatie van uw aanbod is dat iedere gebruiker 24 uur per dag, waar hij ook is, in een oogopslag alle informatie omtrent een object kan zien.