Wat zijn de specificaties voor foto's op funda?

In dit artikel vindt u de specificaties van de foto's op funda:

Bestandsgrootte (vereiste):

• maximaal 10 mb

Bestandsformaat (vereiste):

• jpg/jpeg

Afmetingen foto (geadviseerd):

• Liggende foto: 2.160 x 1.440 (b x h)

• Staande foto:   1.440 x 2.160 (h x b)

Funda adviseert om minimaal 10 foto's op te nemen in een presentatie.

Tip: optimale fotopresentatie op een laptop
De eerste zes foto's toont funda liggend op een desktop computer (hoofdfoto / in het mozaïek), daarom is het advies om deze foto's liggend te plaatsen.

Bij een staande foto snijdt funda op laptop de eerste zes foto's aan de boven- en onderkant automatisch bij. Het centrum van de foto is dan in beeld om deze passend te krijgen in het mozaïek.

Na openklikken van de foto in de objectdetailpagina is de volledige foto uiteraard wel te zien.