Wat is een zoekwidget en hoe stel ik die in?

De zoekwidget geeft u de mogelijkheid om uw aanbod met de gebruiksvriendelijkheid en technologie van funda op uw eigen website te tonen. Hierbij kunt u de weergave naar uw eigen wensen en huisstijl aanpassen.

Er zijn diverse instellingen die u kunt maken om zo de zoekwidget te personaliseren. Voor het aanbod kunt u kiezen uit de volgende opties:

• Aanbod van uw kantoor op funda
    Kies deze optie indien u het aanbod van uw kantoor wilt tonen.
  • Aanbod van u en andere kantoren op funda
    Kies deze optie indien u het aanbod van uw kantoor en van andere, door u geselecteerde kantoren wilt tonen.
  • Toon ook al het aanbod van funda
    Kies deze optie indien u al het aanbod op funda wilt tonen. Hierbij krijgt het aanbod van uw kantoor (en eventueel van de andere geselecteerde kantoren) wel een voorkeurspositie in de resultaatlijst.
  1. Personaliseer de zoekwidget

Pas de vormgeving van de widget aan naar eigen smaak of de huisstijl van uw website.

U kunt een zoekwidget aanmaken voor zowel uw koopaanbod als uw bedrijfsaanbod.

U vindt de zoekwidget via de fundadesk onder 'diensten' op de kantoorpagina-tab.

Wanneer u de instellingen naar wens heeft ingesteld klikt u op 'widget aanmaken' u komt dan op een pagina met het stukje javascript code. Kopieeer deze helemaal en stuur de code op naar de beheerder van uw website. Deze kan de widget voor u toevoegen aan uw website.