Hoe stel ik een veiling in voor mijn object?

Met de dienst veiling maakt u duidelijker kenbaar dat u een veilingobject aanbiedt op funda. Niet alleen zijn uw veilingobjecten beter vindbaar, u krijgt ook een opvallende en informatieve toevoeging aan uw veilingobjecten.

Een veiling kunt u bestellen voor funda koop en funda in business.

Hoe bestel ik een Veiling?

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik het object aan waarvoor u een Veiling wenst in te stellen, wanneer u veel objecten in de verkoop hebt kunt u in de zoekbox rechts een adres intikken

• ga op de objectpagina iets naar beneden, aan de rechterkant van de pagina ziet u het Veiling blok staan

• klik op de gele knop 'Bestel', het instelscherm van de funda veiling krijgt u vervolgens in beeld

• kies uit één van de veilingpartijen, waar de veiling terug te vinden is

• vul de overige velden in en geef ook een vindprijs op. Hiermee kunt u exact aangeven vanaf welke prijscategorie het object zichtbaar is, zo bereikt u de doelgroep die zoekt in een specifieke prijsklasse.

Veiling instellen via invoerpartner

Via sommige invoerpartners is het ook mogelijk om een veiling aan te melden. Hiermee is uw object tevens zichtbaar via de filter veiling op funda of funda in business.

Het extra oranje blok en het oranje label veiling zijn echter alleen zichtbaar wanneer u een veiling bestelt via de funda desk.