Ik zie advertenties met maar een enkele foto

Funda krijgt geregeld de vraag waarom sommige advertenties enkel één foto bevatten. Dat hangt af van het type advertentie, we onderscheiden drie soorten advertenties. Hieronder een korte uiteenzetting:

 

Basisplaatsing

De advertentie die je het meeste zal tegenkomen is de basisplaatsing. Dit is een plaatsing waarin meerdere foto’s getoond worden. Omdat funda graag je het beste inzicht wil geven in een beschikbare woning, worden de advertenties die meerdere foto’s bevatten hoger gesorteerd. Daarom kom je als gebruiker deze advertentie dan ook eerder tegen, advertenties die completer zijn, worden hoger beoordeeld door funda waardoor je die dus eerder te zien krijgt.

 

Miniplaatsing

De miniplaatsing is een plaatsing die geplaatst wordt met één kleine foto. Deze is niet aanklikbaar, in de advertentie staan verder minimale gegevens van de woning en de contactgegevens van de makelaar.

 

Externe advertentie

Een externe advertentie is ook een advertentie die geplaatst wordt met één kleine foto. Het grote verschil is dat deze is doorgeplaatst vanaf een andere website. Daarom is er ook een link opgenomen naar de website van de makelaar. Contactgegevens zijn niet opgenomen.

 

De verkoopmakelaar bepaalt, vaak in samenspraak met de verkoper, het type advertentie.

 

Meer lezen over de basisplaatsing doe je hier

 

Meer over relevantie op funda lees je hier

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 4

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk