Waarom zie ik advertenties met maar één enkele foto?

Funda krijgt geregeld de vraag waarom sommige advertenties slechts één foto bevatten. Dat hangt af van het type advertentie dat is besteld door de makelaar, hieronder een korte uiteenzetting.

 

Basisplaatsing / funda compleet plaatsing

De advertenties die je het meeste tegenkomt is de basisplaatsing of funda compleet plaatsing. De basisplaatsing is een plaatsing met meerdere foto’s, bij een funda compleet plaatsing toont funda daarnaast ook een video, 360 graden foto's of plattegrond.

Omdat funda je graag het beste inzicht wil geven in een beschikbare woning, staan de advertenties met meerdere foto’s en media hoger op de resultatenpagina. Daarom zie je als gebruiker eerder deze advertenties.

 

Miniplaatsing

De miniplaatsing is een plaatsing met één kleine foto. Deze is niet aanklikbaar, in de advertentie staan verder minimale gegevens van de woning, de contactgegevens van de makelaar vind je onderaan.

 De verkoopmakelaar bepaalt, vaak in samenspraak met de verkoper, het type advertentie. Bij een miniplaatsing benader je het beste de makelaar om meer beeldmateriaal op te vragen.

Meer weten?

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 8 van 16

Bekijk alle artikelen