Wat zijn de specificaties voor foto's op funda in business?

In dit artikel vindt u de specificaties van de foto's op funda in business:

• Bestandsgrootte (vereiste):
    maximaal 10 mb

• Bestandsformaat (vereiste):
    jpeg

• Afmetingen foto (geadviseerd):
    Liggende foto: 2.160 x 1.440 (b x h)
    Staande foto:   1.440 x 2.160 (h x b)

Funda in business adviseert om minimaal 10 foto's op te nemen in een presentatie.

Tip: optimale fotopresentatie op een laptop
De eerste zes foto's toont funda in business liggend op een desktop computer (hoofdfoto / in het mozaïek), daarom is het advies om deze foto's liggend te plaatsen.

Bij een staande foto snijdt funda in business op laptop de eerste zes foto's aan de boven- en onderkant automatisch bij. Het centrum van de foto is dan in beeld om deze passend te krijgen in het mozaïek.

Na openklikken van de foto in de objectdetailpagina is uiteraard wel de volledige foto te zien.