Wat is een Toppositie en hoe kan ik die plaatsen?

Door het grote aanbod op funda in business genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met objecten. Met Toppositie geeft u extra zichtbaarheid aan individuele objecten. Toppositie licht uw object gedurende een week of maand uit en zet deze prominent bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten. Dat geldt voor desktop, tablet en mobiel.

Matching naar relevantie
funda in business is geënt op relevantie. Dat we gezamenlijk de zoeker dat aanbod laten zien dat hij wil zien. Ook bij Toppositie hebben we dat principe meegenomen. Om het product extra efficiënt en relevant te maken wordt uw object in toppositie daarom gematcht. met zoekers op funda. Wanneer de plaats en de prijs van hun zoekopdracht en uw object overeenkomen, bent u voor hen zichtbaar in Toppositie. En uiteraard: uw object wordt ook gewoon in de resultatenlijst getoond.

Hoe Toppositie werkt
Toppositie wordt boven de zoekresultaten getoond. Voor desktop zijn er 3 posities, voor tablet 2 en bij mobiel 1. Wanneer er meer Topposities actief zijn dan er getoond kunnen worden, laden we de beschikbare Topposities willekeurig in. Zo geeft u uw object gedurende de gehele looptijd van uw contract meer zichtbaarheid op funda. En dus niet, zoals in het verleden met Topobject gebeurde, uw object langzaam naar beneden schoof wanneer er nieuwe Topobjecten werden ingezet.

Toppositie boven de resultatenlijst

Een Toppositie is te herkennen aan het blauwe kader. Bovendien staat het object boven de zoekresultaten, voor desktop, tablet en mobiel.

Tip! Zorg voor een optimale presentatie van het object op funda in business alvorens een Toppositie te bestellen.

Toppositie in twee stappen

  • Contract bestellen
    Voor Toppositie kunt u een week- of maandcontract afsluiten. Dit contract loopt automatisch af aan het eind van de contractperiode.
  • Resultaten bekijken
    U kunt het effect van uw Toppositie volgen via de bezoekstatistieken in de funda desk.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk