Wat is een Toppositie en hoe kan ik die plaatsen?

Voor het grote aanbod op funda in business genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met objecten. Met Toppositie geeft u extra zichtbaarheid aan individuele objecten. Toppositie licht uw object gedurende een week of maand uit en zet deze prominent bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten. Dat geldt voor de mobiele website en de app.

Toppositie wordt getoond op basis van plaats en prijs. U kunt kiezen om Toppositie te tonen in de plaats van het object zelf of in een andere plaats. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als het object in een dorp ligt in de buurt van een grote stad. Gedurende de looptijd van het contract kunt u de plaats ook wijzigen.

Hoe Toppositie werkt
Toppositie wordt boven de zoekresultaten getoond. Voor de mobiele website worden er op desktop 3 posities, voor tablet 2 en bij mobiel 1 getoond. Wanneer er meer Topposities actief zijn dan er getoond kunnen worden, laden we de beschikbare Topposities willekeurig in. Zo geeft u uw object gedurende de gehele looptijd van uw contract meer zichtbaarheid op funda in business.

Toppositie boven de resultatenlijst
Een Toppositie is te herkennen aan het blauwe kader. Bovendien staat het object boven de zoekresultaten.

Tip! Zorg voor een optimale presentatie van het object op funda in business alvorens een Toppositie te bestellen.

Toppositie in twee stappen

  • Contract bestellen
    Voor Toppositie kunt u een week- of maandcontract afsluiten. Dit contract loopt automatisch af aan het eind van de contractperiode.
  • Resultaten bekijken
    U kunt het effect van uw Toppositie volgen via de bezoekstatistieken in de funda desk.

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk