Wat is een Zoekwidget en hoe stel ik dit in?

Met de funda Zoekwidget presenteert u het actuele aanbod van commercieel vastgoed in Nederland gratis op uw website. U kunt het volledige aanbod delen, maar ook alleen dat van uw makelaarskantoor of het aanbod in een bepaalde stad.

Implementeer de funda Zoekwidget in twee stappen via www.fundainbusiness.nl/zoekwidget

Stap 1: Voer een zoekopdracht uit op fundainbusiness.nl

Bijvoorbeeld: ‘Kantoor’ ‘Amsterdam’ als u het volledige aanbod van objecten in Amsterdam op uw website wilt presenteren. Klik op Zoek en kopieer de URL van de pagina. In dit geval: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/amsterdam. U kunt er als bedrijfsmakelaar ook voor kiezen om uw eigen aanbod te presenteren. In dat geval gebruikt u de URL van de funda-pagina waarop al uw actuele aanbod staat.

Stap 2: Plak de URL in het invoerveld via www.fundainbusiness.nl/zoekwidget, accepteer de voorwaarden en maak de zoekwidget aan.

Het systeem genereert de resultatenlijst en de bijbehorende code die u op uw website kunt implementeren.