Mijn funda in business-account

Bewaar relevante objecten op funda in business

Overzichtelijk, vergelijkbaar en up-to-date

De bewaarfunctie is een handig onderdeel van uw funda in business-account. Wanneer u geïnteresseerd bent in een bedrijfsruimte die u bekijkt, vindt u rechts boven de foto’s het hart-symbool. Zie figuur 1. Klik je hierop, dan voegt u die bedrijfsruimte toe aan uw persoonlijke lijst.

Wanneer u tijdens uw bezoek aan funda in business in de blauwe balk (bovenaan de pagina) op ‘bewaard’ klikt, gaat u automatische naar de lijst met alle bewaarde objecten. Op Mijn funda in business vindt u een heel handig overzicht met de complete lijst van uw bewaarde objecten. U moet hiervoor wel ingelogd zijn. Alle door u bewaarde objecten staan daar overzichtelijk onder elkaar, inclusief de belangrijkste kenmerken zoals de prijs, het woonoppervlak etc.

Daar komt bij dat ook uw notities en scores in de lijst zijn opgenomen. Zo kunt u de objecten dus eenvoudig onderling vergelijken. En wanneer er iets aan de aanmelding van een object verandert, bijvoorbeeld wanneer de prijs omlaag gaat of er extra foto’s zijn geplaatst, krijgt u dat direct te weten. Zo blijft u goed op de hoogte van uw favoriete objecten.

Voordelen van Bewaar uw objecten:
1. Uw favoriete objecten overzichtelijk bij elkaar
2. Eenvoudig onderling vergelijken
3. U bent als eerste op de hoogte van wijzigingen

Uiteraard kunt u een bedrijfsruimte ook weer ‘vergeten’. Daarvoor wist u hem simpelweg uit de lijst. U kunt ook bij het object zelf op het hartje klikken.