Hoe meld ik foutieve en incorrecte informatie in de advertenties aan funda business?

Makelaars melden objecten op funda in business aan en doen dit met de grootste zorgvuldigheid. Mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen dan is het mogelijk dit te melden bij funda in business.

Via het meld een fout formulier kunt u als gebruiker van funda anoniem foutieve informatie betreffende een object bij funda in business onder de aandacht brengen. U communiceert via deze tool niet rechtstreeks met de makelaar maar met funda in business.

Een fout melden doet u als volgt:

• Klik op de meld een fout optie. Op de telefoon / funda app vindt u deze optie onderaan de advertentie, op een laptop vindt u de optie aan de rechterkant, onder het contactblok en de banner

• Op de volgende pagina kunt u het type fout opgeven en naar funda sturen via de oranje knop 'versturen'

Na het ontvangen van de melding neemt funda in business de melding in behandeling en indien nodig neemt funda in business contact op met de makelaar. Niet in alle gevallen kan funda in business de melding zelf afhandelen. Deze meldingen worden doorgezet naar de brancheorganisatie waarbij de makelaar is aangesloten.