Wat houdt funda Compleet in?

Funda Compleet bestaat uit een omschrijving van het object, een overzicht van kenmerken en een aantal foto’s. Ook biedt een plaatsing ruimte voor informatie over de locatie en buurt, interactieve plattegronden, 360 graden foto’s en video’s.

Geïnteresseerden kunnen u gemakkelijk bereiken via de contactgegevens die rechts naast het object worden getoond. Via e-mail of per telefoon kunnen mogelijke huurders of kopers zo met een simpele klik meer informatie vragen of een bezichtiging inplannen.