Welke presentatieproducten kunt u aan uw object toevoegen met Funda Compleet?

 
Plattegrond

Inzicht in het object

Een interactieve plattegrond helpt de zoeker om de potentie van de ruimte in te schatten. Een plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen en maakt inzichtelijk hoeveel vierkante meters er in de ruimten zijn.  Daarnaast kan de ruimte fictief worden ingericht met kantoormeubelen. De plattegrond is zowel in 2D als in 3D te bekijken. Het brengt een stuk beleving in het object.

Tip! U kunt de plattegrond ook (gratis) doorplaatsen naar uw eigen website en gebruiken in verkoopbrochures.

 

Plattegrond in drie stappen

 • Productie
  Zoek een medialeverancier voor de productie van uw plattegrond. Wanneer u een bestelling plaatst bij de leverancier, geeft u uw kantoornummer en de postcode en huisnummer van het betreffende object door.
 • Uploaden
  Uw leverancier uploadt de plattegrond voor u via de funda mediadesk. Dit kan zelfs al voordat het object bij funda bekend is en een TIARA-nummer heeft.
 • Koppelen aan object
  U ontvangt een melding per e-mail wanneer de plattegrond voor u klaarstaat in de funda desk. U kunt de plattegrond nu zelf bij het juiste object plaatsen.

 

360 graden foto's

Een interactieve tour

Met 360 graden foto’s krijgt de zoeker het gevoel midden in een gebouw te staan. Ze bieden de kans om werkelijk rond te kijken. Een geïnteresseerde bepaalt zelf bij welke details hij langer stilstaat; bijvoorbeeld de entree, parking of hoofdruimte. Heeft u meerdere 360 graden foto’s en maakt u zogenoemde Hot Spots en Info Spots aan, dan geeft u de zoeker de gelegenheid zelf een interactieve tour door het object te maken.

 

360 graden foto's in drie stappen

 •  Productie
  Zoek een medialeverancier voor de productie van 360 graden foto's. Wanneer u een bestelling plaatst bij de leverancier geeft u uw kantoornummer en de postcode en huisnummer van het betreffende object door.
 •  Uploaden
  Uw leverancier uploadt de 360 graden foto's voor u via de funda desk. Dit kan zelfs al voordat het object bij funda bekend is en een TIARA-nummer heeft. De leverancier kan ook Hotspots en InfoSpots toevoegen en de virtuele tour voorbereiden.
 • Koppelen aan object
  U ontvangt een melding per e-mail wanneer de 360 graden foto's voor u klaarstaan in de funda desk. U kunt de 360° foto's nu zelf bij het juiste object plaatsen.

Video in drie stappen

 • Productie
  Zoek een medialeverancier voor de productie van uw Video. Wanneer u een bestelling plaatst bij de leverancier, geeft u uw kantoornummer en de postcode en huisnummer van het object door.
 • Uploaden
  Uw leverancier uploadt de Video voor u via de funda mediadesk. Dit kan zelfs al voordat het object bij funda bekend is en een TIARA-nummer heeft.
 • Koppelen aan object
  U ontvangt een melding per e-mail wanneer de Video voor u klaarstaat in de funda desk. U kunt de Video nu zelf bij het juiste object plaatsen.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 3

Bekijk alle artikelen