Wat is een Bedrijf in beeld en hoe stel ik deze in?

Met Bedrijf in beeld staat uw object prominent op de homepagina van funda in business. U kunt een Bedrijf in beeld per provincie instellen, voor meerdere provincies of voor heel Nederland.

Werking Bedrijf in beeld
Een Bedrijf in beeld verschijnt bij een bezoeker op de homepage wanneer de bezoeker eerder heeft gezocht op een plaats in de door u gekozen provincie.
Op de homepage staan maximaal twee Bedrijven in beeld bij gebruik van een desktop, op mobiel ziet u één Bedrijf in beeld.

Wanneer meerdere Bedrijven in beeld zijn afgenomen voor een provincie laden we de beschikbare objecten willekeurig in, de advertentie is dus niet constant zichtbaar. Omdat echter veel bezoek langs de homepage gaat, krijgt een Bedrijf in beeld altijd substantieel veel bezoek.

Hoe bestel ik een Bedrijf in beeld?

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik het object aan waarvoor u een Bedrijf in beeld wenst in te stellen, wanneer u veel objecten in de verkoop hebt kunt u in de zoekbox rechts een adres intikken

• ga op de objectpagina iets naar beneden, aan de rechterkant van de pagina ziet u het promotie blok staan

• klik bij 'Bedrijf in beeld' op de gele knop 'Bestel'

• kies één of meerdere provincies of kies voor 'Toon dit object voor heel Nederland'

• klik op de gele knop 'Bestel'

• pas, indien gewenst, in het besteloverzicht nog de opties ingangsdatum en automatische verlenging aan:

Wilt u het contract later laten ingaan, verander dan de ingangsdatum in het bestelscherm, door op het icoon met het potloodje te klikken kunt u de datum aanpassen:

automatischverlengen

Wilt u dat funda het product automatisch verlengt? Klik dan op het vakje voor 'Product automatisch verlengen':

• klik op de knop 'Bestelling bevestigen'.

Resultaten bekijken

U kunt het effect van uw Bedrijf in beeld volgen via de bezoekstatistieken in de funda desk, dit doet u als volgt:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik het object aan waarvoor u de statistieken wilt inzien, wanneer u veel objecten in de verkoop hebt kunt u in de zoekbox rechts een adres intikken

• ga op de objectpagina helemaal naar beneden, aan de linkerkant ziet u het statistiekenblok staan

• klik op 'bekijk alle statistieken'

Als u met uw muis over een dag heen gaat ziet u welke producten op een bepaalde dag online stonden. Zo kunt een inschatting maken van de effectiviteit van de producten!