Waar en hoe wijzig ik de contactmogelijkheden van mijn objecten?

Contactmogelijkheden kunt u beheren bij de instellingenpagina.

Op de volgende manier kunt u de contactmogelijkheden wijzigen:

• ga naar de fundadesk en klik rechtsboven op het icoon met het tandwiel

• klik op de volgende pagina op de derde tab 'contactvoorkeuren'

• klik bij het tweede blok, 'Contactmogelijkheden voor uw aanbod', op de witte knop 'bewerken'

• geef bij 'Reacties op uw aanbod' aan of u een contactformulier wilt aanzetten. Kies hiervoor 'mogelijk'. Daarmee ontvangt u contactaanvragen in de funda desk en per e-mail

• klik bij 'Bezichtigingsaanvragen' op de optie 'mogelijk' als u wil dat gebruiker een bezichtigingsaanvraag aanvraagt via funda.

Als u deze optie selecteert kunt u de dagen aangeven waarop u bezichtigingen kunt inplannen.

U ontvangt van gebruikers een mail met het gewenste bezichtigingsmoment, u dient uiteraard de bezichtiging nog wel te bevestigen aan de klant.

• geef bij 'Brochure-aanvragen' aan of gebruikers brochures kunnen downloaden. Er zijn vier opties:

Niet mogelijk
Funda toont geen optie om de brochure op te vragen

Direct Downloaden
Funda toont een link om direct de brochure te downloaden. Deze optie is het meest populair onder gebruikers

Registratie met automatische verzending

Een gebruiker vult contactvelden in, funda stuurt automatisch de toegevoegde brochure via e-mail aan de gebruiker. U krijgt een mail met de gegevens van de gebruiker

Registratie met handmatige verzending
Een gebruiker vult contactvelden in, u stuurt zelf de brochure toe na het ontvangen van een mail met de gegevens van de gebruiker

• klik op de oranje knop 'Opslaan'

Binnen een paar uur toont funda bij al uw objecten de gekozen contactopties.