Funda toont bij mijn objecten geen brochures, waar stel ik deze optie in?

Het downloaden van brochures kunt u instellen bij de instellingenpagina in de funda desk.

Op de volgende manier kunt u het downloaden of aanvragen van de brochures activeren:

• ga naar de fundadesk en klik rechtsboven op het icoon met het tandwiel

• klik op de volgende pagina op de derde tab 'contactvoorkeuren'

• klik bij het tweede blok, 'Contactmogelijkheden voor uw aanbod', op de witte knop 'bewerken'
  • geef bij 'Brochure-aanvragen' aan of gebruikers brochures kunnen downloaden. Er zijn vier opties:

Niet mogelijk
Funda toont geen optie om de brochure op te vragen

Direct Downloaden
Funda toont een link om direct de brochure te downloaden. Deze optie is het meest populair onder gebruikers

Registratie met automatische verzending

Een gebruiker vult contactvelden in, funda stuurt automatisch de toegevoegde brochure via e-mail aan de gebruiker. U krijgt een mail met de gegevens van de gebruiker

Registratie met handmatige verzending
Een gebruiker vult contactvelden in, u stuurt zelf de brochure toe na het ontvangen van een mail met de gegevens van de gebruiker

• klik op de oranje knop 'Opslaan'

Binnen een paar uur toont funda bij al uw objecten de mogelijk om een brochure te downloaden of aan te vragen.