Waar wijzig ik mijn betaalgegevens?

Het wijzigen van uw betaalgegevens, doet u als volgt in de funda desk:

• Ga binnen de funda desk naar het icoon met het tandwiel (rechtsboven op de pagina):

• Kies op de volgende pagina voor de tab 'Betaalgegevens'

• Bepaal wat u wilt aanpassen: factuuradres (eerste blok), betalingsgegevens (tweede blok) of contactpersoon (derde blok)

• Klik in het blok dat u wilt aanpassen op de witte knop 'Bewerken'

• Kies vervolgens op de oranje knop 'Opslaan' om de aangebrachte wijzigingen op te slaan

Automatische incasso beëindigen?
Wilt u de automatische incasso beëindigen en op rekening gaan betalen? Neem dan contact op met onze administratie via debiteurenbeheer@funda.nl.