Hoe kan ik herinneringen over contractverlengingen en aflopende contracten voortaan in één mail ontvangen?

U kunt de wijze waarop funda u herinneringen verstuurt aanpassen via de instellingen voor uw kantoor:

• ga naar de fundadesk en klik rechtsboven op het icoon met het tandwiel

• klik op de volgende pagina op de tweede tab 'betaalvoorkeuren'

• ga naar de onderkant van de pagina, u ziet 'Herinneringen staan':

• klik op bewerken om de instellingen te wijzigen, u kunt nu kiezen voor

Wekelijks overzicht van alle contracten
U ontvangt elke maandag per e-mail alle aflopende en te verlengen contracten

Herinnering per contract
U ontvangt 10 dagen voor het verlengen of aflopen van het contract een notificatie per e-mail

• Klik op de oranje knop 'Opslaan'