Ik wil graag beoordelingen ontvangen, hoe stel ik dit in?

Wilt u beoordelingen ontvangen van uw klanten? Dan kunt u dit instellen in de fundadesk.

Het instellen van beoordelingen doet u als volgt:

• Ga binnen de fundadesk naar het icoon met het tandwiel (rechtsboven op de pagina):

• Kies op de volgende pagina voor de tab 'Klantvoorkeuren'

• Bij 'Beoordelingen van klanten', klik op de witte knop 'Bewerken'

• Kies bij 'Beoordelingen op funda' of 'Beoordelingen op funda in business' voor één van de opties:

Beoordelingen niet verzamelen en publiceren (huidige optie)
Hiermee verzamelt u geen beoordelingen

Beoordelingen verzamelen maar niet publiceren
Hiermee verzamelt u beoordelingen maar toont u de beoordelingen nog niet online. Een handige optie als u bijvoorbeeld wilt wennen aan het ontvangen van beoordelingen

Beoordelingen verzamelen en publiceren
Hiermee verzamelt u beoordelingen en toont u ze op uw kantoorpagina en onderaan een verkocht of aangekocht object

• Klik op de oranje knop 'Opslaan'

De beoordelingsmodule staat nu aan.

Verkopers of koper uitnodigen
Wilt u achteraf nog verkopers of kopers uitnodigen? Lees hier hoe u voor eerdere transacties een uitnodiging verstuurt.