De aanduiding van het Huurcomplex op de kaart klopt niet, wat moet ik doen?

U kunt de locatie van een Huurcomplex zelf veranderen in de funda desk.

Dit doet u als volgt:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik op de optie 'Huurcomplexen' (vlak onder de optie 'aanbod', iets aan de rechterkant)

• open het Huurcomplex waarvan u de kaart wilt aanpassen, wanneer u veel complexen heeft aangemeld kunt u in de zoekbox rechts een adres intikken

• klik onder het adres (naast de plaatstnaam) op de link 'kaartlocatie wijzigen

• sleep het icoon met het huisje naar de juiste plek

• klik op de oranje knop 'opslaan'