Hoe kan ik een inschrijfformulier toevoegen aan een huurcomplex?

Bij ieder Huurcomplex is een veld gereserveerd zodat u kan linken naar een online inschrijfformulier op uw eigen site. De link toont funda zowel bij het huurcomplex als de bijbehorende objecten.

Om een huurcomplex in te stellen doet u het volgende:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik op de optie 'Huurcomplexen' (vlak onder de optie 'aanbod', iets aan de rechterkant)

• zoek aan de rechterkant de optie 'Inschrijfformulier ' op

• klik op de link 'Inschrijfformulier instellen'

• vul de link in, deze link mag maximaal 200 tekens hebben. Heeft de link meer karakters? Bespreek dat dan met uw webbeheerder of maak gebruik van een zogeheten URL shortener service (zoals Bitly, Tiny). Een PDF kunt u hier niet uploaden.

• kies voor de gele knop opslaan

Binnen enkele uren (mits het complex reeds live staat) is de link zichtbaar op funda. Wanneer het complex nog niet live staat zal de link bij livegang direct in beeld staan.