Hoe plaats ik een woning op funda Europa?

Het aanmelden van woningen voor funda Europa gaat rechtstreeks via fundadesk. Dit is niet mogelijk via uw invoerpartner.

Plaatsen van aanbod op funda Europa
Allereerst is ons advies om de advertentie geheel aan te maken (nadat u voorbij de fotopagina bent). Gaat u namelijk eerder weg, dan dient u de advertentie opnieuw aan te maken.

Het plaatsen van een woning op funda Europa doet u als volgt:

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik op de optie 'Europe' (vlak onder de optie 'aanbod', iets aan de rechterkant)

• klik op de gele knop 'Aanmaken', aan de rechterkant van de pagina

• tik eerst minimaal de straat, plaatsnaam en het land in

• klik vervolgens 'toon op kaart'

• op de kaart kunt u de kaartpositie verslapen of, als de kaartlocatie goed is, direct doorgaan via de witte knop 'Opslaan en ga verder' (rechtsonder de kaart)

• op de volgende pagina vult u de tekst en kenmerken in. U dient minimaal een koopprijs en het aantal kamers op te geven

• alle informatie ingevuld? klik dan op de knop 'Opslaan en ga verder'

• op de volgende pagina kunt u afbeeldingen toevoegen. Elke afbeelding dient u afzonderlijk toe te voegen

• wilt u de volgorde wijzigen, kies dan voor het icoon met de pijltjes. Met de pijltjes midden wisselt u de foto één positie, met het pijltje aan de buitenkant zet u de foto helemaal boven- of onderaan.

• klaar met de foto's? Kies dan voor de witte knop 'Opslaan en ga verder'

• uw object is nu aangemaakt, u komt nu terug op de pagina in de fundadesk die is aangemaakt voor het object

• kies nu aan de rechterkant van de pagina voor de gele bestelknop om het contract te bestellen, na het bestellen van het contract staat het object binnen een paar uur op funda Europe

Na het bestellen van het contract kunt u uiteraard ook andere media, zoals video, plattegrond en 360 graden foto's toevoegen.