Hoe bepaal ik wanneer mijn object online staat?

Hoe snel staat een object op funda?
Wanneer u een object doorstuurt vanuit uw invoerpakket, arriveert het object in de funda desk. Uw object staat na binnenkomst in de funda desk met een verwerkingstijd van 4 uur online.

De 4 uur verwerkingstijd zorgt ervoor dat alle informatie en media volledig verwerkt is. Daarmee staat de advertentie volledig online. De standaard 4 uur verwerkingstijd geeft u ook de tijd om nog ongezien wijzigingen door te voeren bij de aanmelding. Denk aan het toevoegen van bijvoorbeeld een plattegrond, 360 graden foto's of video.

Nadat u het object heeft aangemeld via Tiara verschijnt dan ook een soortgelijk bericht aan de rechterkant op de object pagina in de funda desk:

Snellere publicatie
U kunt ook kiezen om de 4 uur verwerkingstijd over te slaan en het object direct te publiceren op funda. Met de knop 'direct vrijgeven' plaatst u het object direct online. Wanneer u gebruikt maakt van deze knop kunnen wij echter niet garanderen dat het object meteen compleet, met alle informatie, foto's en media, op funda komt te staan. Indien dit nog niet compleet is dan verschijnt het onbrekend materiaal later automatisch bij het object.

Ik heb meer tijd nodig om mijn aanmelding volledig aan te bieden, hoe regel ik dit?
Wilt u liever de woning liever op een andere dag publiceren? Dat kan natuurlijk ook. U voert dan middels uw pakketleverancier een 'datum vrijgave' in. Dit dient altijd een datum in de toekomst te zijn. Het object publiceert funda dan in de nacht op de gewenste dag. Het volgende bericht verschijnt dan op de object pagina in de funda desk (als u een contract voor de publicatie heeft afgenomen):

Mocht u uw aanmelding toch eerder compleet hebben kunt u uiteraard het object direct plaatsen op funda. Door op de knop 'direct vrijgeven' te klikken overschrijft u namelijk het uitstellen van de publicatie op de ingestelde datum.

Publiceren van huurcomplexen en nieuwbouwprojecten
Het publiceren van huurcomplexen en nieuwbouwprojecten gaat op dezelfde wijze. U kunt er voor kiezen om het huurcomplex of nieuwbouwproject met een vertraging van 4 uur te publiceren, direct te publiceren of op een datum in de toekomst.

Het volgende bericht verschijnt op de project pagina in de funda desk als het publicatie product is afgenomen:

Kiest u ervoor om een huurcomplex of nieuwbouwproject direct vrij te geven dan publiceert funda dus enkel het complex of project, zonder de objecten of bouwnummers dus.
Wilt u de publicatie van de individuele objecten direct vrijgeven dan kunt u dit doen via de knop 'direct vrijgeven' op de detailpagina’s van de individuele objecten / bouwnummers.

Betekent dat wanneer ik een object direct vrijgeef de gebruiker ook direct een melding krijgt?
In de app stuurt funda direct een pushmelding bij publicatie van een object dat voldoet aan de zoekwensen (behalve gedurende de nacht in verband met de nachtrust). De mail met de resultaten van een bewaarde zoekopdracht stuurt funda iedere ochtend uit.