Inloggen funda desk vernieuwd, wat verandert er voor u?

Funda heeft de veiligheid en bescherming van uw gegevens in de funda desk hoog in het vaandel staan. Daarom lanceren we op 16 december een vernieuwde homepagina van funda desk en een nieuw inlogscherm. Hiermee zetten we de stappen naar een verbeterde bescherming. Wat verandert er voor u als makelaar?

Makelaars aangesloten bij NVM

Voor NVM-makelaars introduceren we inloggen met tweestapsverificatie. Dit betekent dat u, na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord, om een extra code ter verificatie wordt gevraagd. U ontvangt deze code per sms of e-mail.

Hoe werkt het inloggen?

Als NVM-makelaar kunt u inloggen met uw persoonlijke NVM-account. Klik hiervoor op de knop ‘Inloggen met een NVM-account’ op het inlogscherm. Hiervoor wordt u doorgestuurd naar een inlogpagina binnen het NVM-ledenportaal.

Daar logt u met uw gegevens in, waarna u gevraagd zal worden om de per sms of e-mail ontvangen code in te vullen. Of u de code per sms of e-mail ontvangt, hangt af van de gegevens die bekend zijn bij de NVM. Na het invullen van de code krijgt u toegang tot funda desk.

Bereid u goed voor

Of u actie moet ondernemen, hangt af van uw situatie. Bekijk hieronder welke informatie voor u van toepassing is:

Makelaars aangesloten bij VBO, Vastgoedpro, VGM NL of ongebonden makelaars

U logt vanaf nu in via de knop ‘Inloggen voor makelaars’ op de vernieuwde homepagina van funda desk. U kunt gewoon inloggen met uw bekende accountgegevens. Wij werken ondertussen hard om tweestapsverificatie volgend jaar ook voor u mogelijk te maken. Als het zover is, informeren we u hier meteen over. U hoeft nu geen extra actie te ondernemen.

Medialeveranciers

Net als makelaars logt u vanaf nu in vanaf de vernieuwde homepagina van funda desk. U logt in via de knop ‘Inloggen voor medialeveranciers’ met de bij u bekende accountgegevens. Op dit moment hoeft u geen actie te ondernemen.

Wij werken ondertussen hard om tweestapsverificatie volgend jaar ook voor u mogelijk te maken. Als het zover is, informeren we u hier meteen over.

Neem gerust contact op

Loopt u ergens tegenaan of heeft u vragen? Neem contact op via customerservice@funda.nl of bel naar (020) 561 82 29. We helpen u graag verder.