Hoe kan ik op meerdere locaties zoeken op de website van funda?

Je kunt in de zoekbox zoeken op meerdere plaatsen, postcodes, buurten, gemeentes, provincies, regio's of adressen. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

• tik de eerste locatie in

• klik op het  ‘+’ teken

• tik de volgende locatie in en selecteer deze

• herhaal deze stappen totdat je alle gewenste plaatsen hebt geselecteerd

Als het goed is ziet nu de witte zoekbox bijvoorbeeld er als volgt uit (met uiteraard de door jou gekozen locaties):

Hierna kan je via de blauwe knop 'Zoek' de beschikbare woningen opvragen

Mogelijke combinaties

Mogelijke combinaties zijn bijvoorbeeld plaats + plaats of postcode + postcode. Je kan dus alleen met eenzelfde locatietype (plaats, postcode, buurt, enz.) een zoekopdracht maken.

Wanneer je kiest voor een specifieke buurt kan je dus enkel de buurten uit dezelfde stad toevoegen.

Inspiratie opdoen?
Bekijk dan ook deze video en andere interessante zoekmogelijkheden op funda.