Hoe zoek ik op reistijd op de website van funda?

Zoeken op reistijd doe je via de kaart:

• Klik op de homepage op de optie 'Op kaart zoeken'.

• Via de optie 'filters' krijg je meer selectiecriteria. Deze criteria zijn op een laptop standaard zichtbaar, op mobiel klik je de optie 'filters' aan

• Selecteer de optie 'Reistijd' (deze vind je vlak onder het prijsfilter)

• Voeg een locatie toe door een adres in te tikken. Bij de omschrijving geef je aan wat voor adres het is: bijvoorbeeld werk, schoonouders, kinderopvang, school, etc.

• Klik op het blauwe pijltje

• Middels de knoppen aan de onderkant (op een laptop vind je de knoppen aan de bovenkant) kun je instellen of je met de auto, fiets of OV reist.

Tevens kan je aangeven wat je gewenste maximale reistijd is (10 minuten, 30 minuten of 60 minuten). Funda laat netto reistijden zien (zonder files of andere drukte)

De kaart licht nu uit welke woningen binnen jouw maximale reisafstand bevinden. Via het aanklikken van de oranje iconen kan je vervolgens de woningen bekijken, bij de filters kan je uiteraard ook nog eerst meer criteria aangeven.

Inspiratie opdoen?
Bekijk dan ook deze video en andere interessante zoekmogelijkheden op funda.