Ik beheer meerdere kantooraccounts. Hoe kan ik makkelijk tussen verschillende accounts wisselen?

Let op: deze instructies zijn alleen van toepassing op NVM-kantoren.

Wanneer u meerdere kantoren beheert, moet u daarvoor uitloggen op het ene kantoor, voordat u kunt inloggen op het andere kantoor.

Om op funda desk uit te loggen:

• Klikt u op het profiel-icoon in de rechterbovenhoek van funda desk
  • En vervolgens klikt u op ‘Uitloggen’

U lijkt dan te zijn uitgelogd op funda desk. Maar wanneer u vervolgens opnieuw probeert in te loggen, logt u automatisch op hetzelfde account weer in. Er verschijnt geen mogelijkheid om een ander account op te geven.

Dit komt omdat u nog ingelogd bent op het NVM-ledenportaal. Wanneer u inlogt, controleert funda desk of u al ingelogd bent bij NVM. Mocht dat het geval zijn, dan wordt u automatisch ingelogd. Bent u niet ingelogd, dan ziet u het inlogscherm.

U kunt dit probleem oplossen door:

• Ga naar het NVM-ledenportaal
  • Als u bent ingelogd, ziet u in de rechterbovenhoek de knop ‘Log uit’
  • Wanneer u hier uitlogt, kunt u vervolgens weer inloggen in funda desk.

Een andere oplossing is het gebruiken van een privévenster van uw browser. Wanneer u namelijk het privévenster van uw browser sluit, worden alle cookies gewist en bent u uitgelogd op zowel funda desk als het NVM-ledenportaal. In een nieuw privévenster kunt u vervolgens weer gemakkelijk inloggen.

U vindt het privévenster van uw browser onder het ‘Bestand’ (Windows) of ‘Archief’ (macOS) in het hoofdmenu. De optie voor een privévenster heeft een verschillende naam in browsers:

• Google Chrome: Nieuw Incognitovenster
  • Firefox: Nieuw privévenster
  • Microsoft Edge: Nieuw InPrivate-venster
  • Apple Safari: Nieuw privévenster

We werken aan een oplossing om dit in de toekomst makkelijker te maken.