Inloggen op funda (media)desk in met tweestapsverificatie

Funda heeft de veiligheid en bescherming van uw gegevens in de funda (media)desk hoog in het vaandel staan. Daarom loggen makelaarskantoren in op de funda desk via tweestapsverificatie.

Makelaars aangesloten bij NVM

Makelaars aangesloten bij VBO, Vastgoedpro, VGM NL of ongebonden makelaars en medialeveranciers

U logt in met tweestapsverificatieDit betekent dat u, na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord, om een extra code ter verificatiecode wordt gevraagd.

U ontvangt deze vertificatiecode op het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account. Daarom adviseren we u om een persoonlijk account aan te maken en daarmee in te loggen.

Na het invullen van de vertificatiecode krijgt u toegang tot funda desk.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder welke informatie voor u van toepassing is. Heeft u nog geen persoonlijk account? Of deelt u op het kantoor één account met meerdere medewerkers?

Neem gerust contact op

Loopt u ergens tegenaan of heeft u vragen? Neem contact op via customerservice@funda.nl of bel naar (020) 561 82 29. We helpen u graag verder.