Hoe maak ik een persoonlijk account aan? (VBO, Vastgoedpro, VGM NL, ongebonden makelaars en medialeveranciers)

Let op: deze instructies zijn niet van toepassing voor NVM-kantoren.

Wanneer u nog geen persoonlijk account heeft, of als alle medewerkers van het kantoor inloggen met dezelfde inloggegevens, dan adviseren wij persoonlijke accounts aan te maken voor alle medewerkers. Het aanmaken van persoonlijke accounts is gratis en kan in funda desk.

Volg de onderstaande stappen om persoonlijke accounts aan te maken:

• Log in op de funda desk

• Zodra u bent ingelogd, klikt u rechts bovenin op tandwiel-icoon. Het tabblad ‘Gebruikersbeheer’ wordt direct weergegeven. Als medialeverancier klikt u rechts bovenin op de link 'Instellingen'
  • U maakt een gebruikersaccount aan door op ‘Gebruiker toevoegen’ te klikken. Vul de gevraagde gegevens van de desbetreffende gebruiker in en klik daarna op ‘Opslaan'

Direct nadat de medewerker is toegevoegd, wordt een e-mail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Bij het inloggen met deze gegevens zal de verificatiecode ook op dit e-mailadres worden ontvangen.

Is een medewerker niet langer werkzaam bij het kantoor? Dan kunt het account van de medewerker verwijderen door te klikken op het prullenbak-icoon achter de gebruikersnaam.

Overige vragen over het aanmaken van persoonlijke accounts:

1. Ik ben een eenpitter, moet ik ook een persoonlijk account creëren?
  2. Ik heb een wonen en een funda in business account voor funda desk, moet ik de persoonlijke accounts voor beide kantoornummers aanmaken?