Hoe schakel ik een virtueel open huis uit?

Als u besluit het virtueel open huis toch niet door te laten gaan dan kunt u het open huis weer uitschakelen. U doorloopt hiervoor de volgende stappen:

1. U opent de pagina van het object, de objectdetailpagina.
  2. U gaat naar de sectie ‘Virtueel open huis instellen’ op de objectpagina. Hier verwijdert u de link naar de live videoverbinding.
  3. U kunt ook het open huis annuleren, door op de plek waar u het open huis in de funda desk heeft ingesteld over de datum van het huis heen te gaan met uw muis. Vervolgens verschijnt er een prullenbak-icoon. Door op dit icoon te klikken, verwijdert u het open huis.