Ik ben een eenpitter, moet ik ook een persoonlijk account creëren?

U hoeft geen extra account aan te maken, uw inlog met uw kantoornummer is in uw geval ook een persoonlijk account.

Mocht u het fijner vinden om met een zelfgekozen inlognaam in te loggen, dan kunt u natuurlijk alsnog een persoonlijk account aanmaken via funda desk. U kunt dan ook inloggen met uw zelf gekozen gebruikersnaam en e-mailadres. U heeft op die manier altijd een back-up.