Hoe volg ik een virtueel open huis via Facebook?

Een virtueel open huis volgen via Facebook doe je als volgt:

1. Maak een account aan en/of download de app. Doe dit ruim voordat het virtuele open Huis begint. Zo mis je niets van het open Huis.

2. Open de app en login/of login op Facebook via je internetbrowser

3. Ga binnen een half uur voordat het virtuele open Huis begint naar de woning op funda en klik de link aan

4. Bekijk op de Facebookpagina de live video, deze zie je staan als je iets naar beneden veegt op je mobiel. Op een laptop zie je aan de linkerkant ‘video’s’ staan met een live-teken ernaast. Klik er op om de virtuele bezichtiging te bij te wonen.
  1. Bekijk het virtuele open huis
  1. Stel je vragen onderaan het scherm wanneer je op een mobiel het virtueel open Huis bezoekt. Volg je de open Huis via een laptop? Dan vind je de chat optie aan de rechterkant van het scherm.

Let op: andere geïnteresseerden die in de virtuele bezichtiging aanwezig zijn kunnen jouw vragen ook bekijken.

Vervolgcontact na een virtueel open huis
Mocht je aanvullende vragen hebben die je privé aan de makelaar wilt stellen kun je contact opnemen met de makelaar die de virtuele bezichtiging heeft gedaan. De contactgegevens hiervoor staan op de website van funda bij de woning.