Hoe kan ik deelnemen aan een virtueel open huis?

Vanaf 30 minuten voor de start van het virtuele open huis zie je een link bij het huis op funda. Is het virtueel open huis bijvoorbeeld om 15:30, dan zie je om 15:00 een link verschijnen op funda.

Met deze link ga je direct naar een live video óf naar het social media kanaal van de makelaar. Zorg ervoor dat je op de genoemde tijd klaarzit en aanwezig bent, anders mis je het begin. Bekijk vooraf via de link welke app of site de makelaar gebruikt voor de liveverbinding, zodat je eventueel nog een account voor de videodienst kan aanmaken of app van de videodienst kan installeren.

Bekijk onze stapsgewijze uitleg over hoe je een live video verbinding bekijkt via de drie meest gebruikte videodiensten: