Hoe volg ik een virtueel open huis via Instagram?

Een virtueel open huis volgen via Instagram doe je als volgt:

1. Maak een account aan en/of download de app. Download deze ruim voordat het virtuele open Huis begint. Zo mis je niets van het open huis.

2. Open de app/of log in op Instagram via je internetbrowser

3. Ga binnen een half uur voordat het virtuele open Huis begint naar de woning op funda en klik de link aan
  1. Klik in het account van de makelaar op ‘Volgen’

2. Klik op de profielfoto van het account, dit is vaak het logo van de makelaar

Als het goed is zie je een gekleurde cirkel om de profielfoto en het woord ‘Live’ onder de profielfoto (een teken dat de virtuele open Huis is gestart).

Is deze nog niet gestart? Probeer het dan later weer.

3. Bekijk het virtuele open huis

4. Stel je vragen onderaan het scherm.

Let op: andere geïnteresseerden die in de virtuele bezichtiging aanwezig zijn kunnen jouw vragen ook bekijken. Ze kunnen ook zien dat je aanwezig bent in de virtuele bezichtiging.

5. Nadat de virtuele bezichtiging is afgelopen zie je een bericht met “bedankt voor het kijken”.

Vervolgcontact na een virtueel open huis
Mocht je nu aanvullende vragen hebben die je privé aan de makelaar wilt stellen kun je contact opnemen met de makelaar die de virtuele bezichtiging heeft gedaan. De contactgegevens hiervoor staan op de website van funda bij de woning.