Hoe volg ik een virtueel open huis via Zoom?

Een virtueel open huis volgen via Zoom doe je als volgt:

1. Download Zoom op je mobiel of computer. Download deze ruim voordat het virtuele open Huis begint. Zo mis je niets van het open Huis.

2. Ga binnen een half uur voordat het virtuele open Huis begint naar de woning op funda en klik de link aan

3. Vul je naam in en klik op ‘join’. Je bevindt je nu in de virtuele bezichtiging van de makelaar.

4. Zet je audio aan, deze is vaak gedempt.

Als je in een luidruchtige omgeving bent is het verstandig om je microfoon te dempen om verstoringen te voorkomen. Dit doe je links onderin door de audioknop te selecteren.

5. Bekijk het virtuele open huis

6. Stel je vragen tijdens de meeting door onderaan de pagina op ‘more’ en ‘chat’ te drukken, op een laptop zie je de optie ‘chat’ direct onderaan staan.

Het chatscherm krijg je op je mobiel direct in beeld, op een laptop zie je het chatscherm aan de rechterkant staan

7. Nadat de virtuele bezichtiging is afgelopen zie je een bericht met “the meeting has been ended”.

Vervolgcontact na een virtueel open huis
Mocht je nu aanvullende vragen hebben die je privé aan de makelaar wilt stellen kun je contact opnemen met de makelaar die de virtuele bezichtiging heeft gedaan. De contactgegevens hiervoor staan op de website van funda bij de woning.