Hoe stel ik een virtueel open huis in?

U stelt een virtueel open huis als volgt in:

1. Ga naar de funda desk.
  2. Ga naar de pagina van een object.
  3. Stel een open huis in op de manier hoe u het gewend bent, door op ‘toevoegen’ te klikken bij ‘open huis’ en aan te geven op welke datum en tijd het open huis zal plaatsvinden. Het open huis kan alleen ingesteld worden bij objecten met een basis- of een funda compleet contract.
  4. Klik op ‘Virtueel open huis instellen’.
  5. Voeg de link toe naar de plek waarvandaan u de live videoverbinding gaat starten.
  6. Klik op opslaan.
  7. De live videoverbinding staat nu ingesteld.
  8. Zodra het virtueel open huis plaatsvindt volgt er een aankondiging op de objectpagina en 30 minuten voor u live gaat verschijnt de link naar de live videoverbinding.