Hoe kan ik de verhuisdoos bestellen?

Je kan de verhuisdoos aanvragen door aan de onderkant van de pagina te klikken op “verhuisdoos” onder de optie “diensten”. Het aanbieden van de verhuisdoos zit vooralsnog in een testperiode. De verhuisdoos is vooralsnog beperkt leverbaar.

Een klein aantal makelaars doet mee in de testperiode. Als de makelaar je heeft uitgenodigd ontvang je vanuit de makelaar een speciale link om de verhuisdoos te bestellen. Gebruik, in verband met de bezorging, altijd de link die je hebt ontvangen per email van de makelaar.