Hoe bewaar ik een zoekopdracht op de site van funda?

Een bewaarde zoekopdracht is onmisbaar wanneer je serieus wil zoeken: de criteria liggen vast in je funda account en tevens krijg je vanuit ons iedere dag een mail met nieuw aanbod.

Een zoekopdracht opslaan doe je als volgt:

• Eerst zoek je op de homepage op de gewenste locatie en klik je op de blauwe zoekknop

• Hierna verschijnen de woningen die voldoen aan je zoekopdracht.

• Via de optie 'filters' krijg je meer selectiecriteria. Deze criteria zijn op een laptop standaard zichtbaar, op mobiel klik je de optie 'filters' aan

• Zodra alle gewenste filters zijn ingesteld, klik je aan de linkerzijde van de pagina op ‘bewaar zoekopdracht’. (op een mobiel klik je eerst nog de knop 'toon ... resultaten aan' aan de onderkant van de filters)

• Ben je al ingelogd? Dan slaat funda meteen de zoekopdracht op. Nog geen account? Via een nieuw scherm vraagt funda om je te registreren. Registreren is kosteloos en binnen een paar stappen gedaan.

Het vervangen van een zoekopdracht doe je door de zoekopdracht aan te passen naar je gewijzigde voorkeuren en wederom bovenaan de filters te klikken op ‘bewaar zoekopdracht’ en vervolgens op 'vervang zoekopdracht'.

Tip: heb je eerder de e-mailnotificaties uitgeschakeld? Lees dan hier hoe je deze wederom kan activeren.