Hoe stel ik een zoekopdracht in en bewaar ik deze?

Je kunt alleen een zoekopdracht bewaren als je een account hebt aangemaakt en ingelogd bent. Een zoekopdracht instellen doe je door op de homepage te zoeken op de gewenste locatie en eventueel door het aanvinken van de verschillende filtermogelijkheden. Zodra alle gewenste filters zijn ingesteld, klik je aan de linkerzijde van de pagina op ‘bewaar zoekopdracht’. Het vervangen van een zoekopdracht doe je door nieuwe filters aan te vinken en wederom links boven de filters te klikken op ‘bewaar zoekopdracht’. Zie figuur 1.

Figuur 1.

Een zoekopdracht instellen in 3 stappen.

1. Ga naar funda.nl en vul de gewenste (plaats/ buurt etc.) in en de gewenste prijsrange en klik op het vergrootglas.

2. Je komt op een resultatenpagina waar je aan de rechterzijde jouw zoekopdracht verder kunt specificeren

3. Wanneer je alle wensen hebt ingevoerd, kan je met de button 'bewaar zoekopdracht' deze opslaan.

Om de notificaties omtrent nieuw aanbod te ontvangen kan je deze dienst inschakelen via 'emailnotificaties'. Lees hier hoe je dit kunt doen: <link volgt>